KURIKAN UA

F1-vedonlyönti – live-vedoilla jännitystä joka hetkeen

Formula 1 vedonlyöntisivustot

Vedonlyönti on jännittävää puuhaa ja suomalaiset F1-kansaa. Monet F1-fanit eivät kuitenkaan vielä ole löytäneet vedonlyönnin iloa, tai ainakaan eivät ole tutustuneet kaikkiin vedonlyöntisivustojen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Perusvedonlyöjä kyllä laittaa pikkuvedon voittajasta tai vaikka voittajakolmikosta, mutta todellinen asiantuntija ja jännityksen etsijä iskee päälle live-vedon.

Live-veto, mitä se oikein tarkoittaa?

Live-vedoilla tarkoitetaan kisan aikana lyötäviä vetoja, jotka voivat esimerkiksi koskea seuraavaa varikkokäyntiä, ohitusta tai vaikka keskeytystä. Käytännössä kaikki kasinosivut tarjoavat vedonlyöntitarjouksia ja livevetoja. Kyseessä on nopealla sykkeellä muuttuvat tilanteet, joihin vikkelä ja asiantunteva vedonlyöjä iskee kiinni. Formuloissa kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten esimerkiksi kolarisumaan on vedonlyöjän reagoitava välittömästi, sillä se varmasti aiheuttaa ylimääräisiä varikkokäyntejä ja muita yllättäviä muutoksia kisan kulkuun.

Miksi sitten laittaa live-vetoa? Mikä tavallisessa vedonlyönnissä on vikana?

Tavallinen vedonlyönti, kuten kisan voittajakolmikon veikkaaminen, on toki jännittävää puuhaa sekin, ja taitava vedonlyöjä yllätyksen haistettuaan saa siitäkin mojovia voittoja. Live-veto taas on hyvä tapa saada kisasta kaikki jännitys irti – ja toki tienata samalla sievoisia summia. Jos esimerkiksi voittajaveto menee pieleen jo ensimmäisen mutkan ulosajon seurauksena, voi kisajännitys jäädä vajavaiseksi. Live-vedoissa ei tätä ongelmaa ole. Aina löytyy uusi asia mitä jännittää – ja uusi asia, mihin voi asiantuntemustaan hyödyntää. Tiedätkö, kuka kuljettaja on hyvä sadekelillä? Tai että missä vaiheessa kisaa talli yleensä suorittaa varikkokäynnit? Nämä voivat olla arvokasta tietoa live-vedonlyönnissä.

Live-vedonlyönnin erikoispiirteitä

Parhaan tuloksen saamiseksi pelaajan kannattaa valmistautua ja käydä mielessään läpi mitä hän tekee missäkin tilanteessa. Kolarisuma, yllätyskuskin nousu kärkikahinoihin ja ennakkosuosikin ulosajo ovat sellaisia tilanteita, joihin taitava live-vedonlyöjä valmistautuu. Kertoimet muuttuvat nopeasti, joten iskupaikassa pitää olla valmis.

Live-vedonlyönti vaatii myös enemmän asiantuntemusta kuin esimerkiksi voittajan veikkaaminen. Voittaja on yleensä helppo ennustaa vähäisemmälläkin asiantuntemuksella. Yleensä voittajasuosikkeja on maksimissaan neljä, mutta live-vedonlyöjän tarvitsee tuntea muutkin kuljettajat. Sillä asiantuntemuksella voitetaan rahaa.

Live-vedonlyönnissä F1-harrastaja on samalla viivalla kuin ammattimaiset vedonlyöjät. Pelkkä asiantuntemus riittää –mitään suuria tietokantoja ja tarkkoja numerollisia tilastotietoja ei tarvita. Nopeus ja kisoja seuraamalla ja F1-uutisia lukemalla saatu tieto riittää voitolliseen pelaamiseen.

Eli jos seuraat Formuloita, kannattaa laittaa myös live-vetoa. Kertynyt tietomäärä kannattaa laittaa kerryttämään rahaa!